Είδα, διάβασα, ανακάλυψα, δοκίμασα, ζήλεψα

Πήγα μαζί με τη Χριστίνα πριν από λίγες μέρες στην τελευταία φετινή συναυλία! Ο εναλλακτικός ποιητής Γιάννης Αγγελάκας μας συνεπήρε σε μια αξέχαστη γιορτή, όπου δεν σταμάτησε να χορεύει! Ό,τι και να πω για αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο. Τον εκτιμώ αφάνταστα και εύχομαι σύντομα οι στίχοι και οι νότες του να μαγέψουν και τη Χριστίνα, όπως μαγεύουν εμένα τα τελευταία… 30 χρόνια!

Γιόρτασα μαζί με τη Shiseido τα 150α γενέθλιά της. Το ιαπωνικό αυτό brand που πολλές από εμάς αγαπάμε, έχει καταφέρει αυτά τα 150 χρόνια να συνδυάσει την καινοτομία με την ομορφιά! Δίνοντας πάντα έμφαση στην ανακάλυψη καινοτόμων επιστημονικών επιτευγμάτων, αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής αλλά και μια απαράμιλλη αισθητική για να αναδείξει την εσωτερική και εξωτερική μας ομορφιά. Στο πλαίσιο της παρουσίασης που έκανε η Shiseido με αφορμή τα γενέθλιά της, είχα τη χαρά να δω την έκθεση με τίτλο «Life & Beauty Experience». Πρόκειται για ένα σύγχρονο φόρο τιμής στην αληθινή ομορφιά μέσα από την ιστορία, την φιλοσοφία και τις αξίες του brand.

O εορτασμός των 150 ετών της Shiseido συμπίπτει με το λανσάρισμα ενός άκρως καινοτόμου προϊόντος. Πρόκειται για τον ορό νύχτας και τον ορό ημέρας της σειράς Bio Performance. Αλλά για αυτό το λανσάρισμα θα μιλήσουμε αναλυτικά σε επόμενο post.

Ενημερώθηκα για ένα νέο aplication της Korres! Ονομάζεται KORRES Circle και είναι ένα δωρεάν APP που επιβραβεύει όλους όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες, όλους όσους στηρίζουν προσπάθειες σε αυτή την κατεύθυνση, όσους επιλέγουν προϊόντα KORRES. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play ενώ η εγγραφή μπορεί επίσης να γίνει μέσω του korres.com ή απευθείας στο φαρμακείο. Διαρκεί μόλις 1’ και αμέσως αποκαλύπτονται προνόμια και δώρα. Τα KORRES Circle μέλη κάνουν τις αγορές τους αφού συνδεθούν με το αγαπημένο τους φαρμακείο και ξεκινούν τον κύκλο τους με τοv Olive Circle, κερδίζοντας ένα full-size δώρο και πόντους που οδηγούν στους επόμενους κύκλους, Brown, White και Blue, ξεκλειδώνοντας κάθε φορά περισσότερες εμπειρίες και προνόμια. Προνόμια που ξεκινούν άμεσα με την εγγραφή.

Mέσω του KORRES Circle, τα μέλη της «οικογένειας» ΚΟRRES στηρίζουν το δίκτυο ηθικών συνεργασιών με Έλληνες καλλιεργητές. Τις zero-waste εκχυλίσεις των βοτάνων. Την εμμονή με την επιστημονική έρευνα που αποκαλύπτει τα βιολογικά μονοπάτια ισχυρών φυσικών δραστικών με επίκεντρο την Ελληνική φύση. Την ανάπτυξη συνθέσεων με φαρμακευτικές προδιαγραφές απουσία εκατοντάδων συνθετικών συστατικών. Τις sustainable διαδικασίες παραγωγής. Την έμφαση στις βιώσιμες συσκευασίες. Τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα.

Έκανα μανικιούρ με τις νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις της Essie! H νέα limited edition συλλογή ονομάζεται Beleaf in yourself! Εμπνευσμένη από τα φθινοπωρινά φυτά, διαθέτει 6 γήινες και κρεμώδεις αποχρώσεις που ενισχύουν την αγάπη για τον εαυτό σου και σε προσκαλούν να καλλιεργήσεις την καλύτερη εκδοχή του. Με πηγή έμπνευσης αυτήν τη συλλογή, η Essie συνεργάστηκε με την pcp clothing για τη δημιουργία eco-friendly sets.

Μου αρέσουν και οι 6 αποχρώσεις, αλλά μια ιδιαίτερη αδυναμία την έδειξα στην μπορντό Rooting for you και στην μπεζ/ροζ Vine and Dandy! Εσύ ποια θα δοκιμάσεις;

Ενίσχυσα τον «στόλο» των φυτών εσωτερικού χώρου που διαθέτω με ένα νέο απόκτημα – λατρεία! Την Παρασκευή στην λαϊκή, δίπλα από τον πάγκο του λουλουδά μου, την παράσταση έκλεβαν τα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το βλέμμα μου αμέσως έπεσε σε μια καλαθέα, την οποία ενώ αρχικά την προσπέρασα, δευτερόλεπτα μετά επέστρεψα για να τη κάνω δική μου! Μα δεν είναι κούκλα;

One response to “Είδα, διάβασα, ανακάλυψα, δοκίμασα, ζήλεψα”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: