Οι back to school αγορές από το Sinsay

Ναι, είναι το online κατάστημα για το οποίο τον τελευταίο καιρό έχεις δει πολλά posts και stories στα social media! Και ο χαμός που έχει προκαλέσει δεν είναι τυχαίος! Το Sinsay είναι ένα site στο οποίο βρίσκεις ρούχα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά αλλά και για το μωρό, καθώς και είδη για το σπίτι και αξεσουάρ για τα κατοικίδια! Διαθέτει μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις επιθυμίες, η ποιότητα των προϊόντων του είναι πολύ καλή, ενώ οι τιμές είναι κάτι περισσότερο από προσιτές!

Παρήγγειλα πρώτη φορά από το Sinsay πριν από λίγες μέρες και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες παραγγελίες. Αυτή η φορά όμως ήταν αφιερωμένη στην Χριστίνα και στο περίφημο Back to School!

Πριν φύγουμε λοιπόν για διακοπές είπαμε να οργανωθούμε λίγο και να δούμε τι ανάγκες θα έχει η Χριστίνα σε ρούχα από το φθινόπωρο και μετά. Η Χριστίνα πια είναι 12 χρονών και, όπως καταλαβαίνεις, εκείνη αποφασίζει πια τι θα φορέσει και τι όχι. Οι προτάσεις που της κάνω εγώ είναι καλοδεχούμενες (τις περισσότερες φορές) αλλά δεν παίρνουν πάντα την έγκρισή της. Έτσι λοιπόν ένα μεσημέρι του Αυγούστου κάτσαμε στον υπολογιστή και μέσα σε λίγα λεπτά η Χριστίνα είχε έτοιμη την παραγγελία της! Τι παρήγγειλε; Φόρμες, φούτερ, βερμούδες, εσώρουχα και μια τσάντα! Κάποια κομμάτια είναι από τη συλλογή του Harry Potter, η οποία, όπως με ενημέρωσαν και άλλες μαμάδες, έχει μεγάλη ζήτηση στους εφήβους, αλλά και στα πιο μικρά παιδιά!

Αξίζει να πω ότι ενώ η παραγγελία μας δόθηκε αρχές Αυγούστου που είναι λίγο «περίεργη» περίοδος λόγω διακοπών, το δέμα παραδόθηκε πολύ γρήγορα!

Η επόμενη παραγγελία που θα κάνω θα είναι αφιερωμένη σε εμένα και στη j’adore! Θα αγοράσω είδη σπιτιού, αφού εν’όψει φθινοπώρου το σαλόνι, η κρεβατοκάμαρά μου και η κουζίνα έχουν ανάγκη από ανανέωση, ενώ σίγουρα θα πάρω κάποια αξεσουάρ για τη j’adore μας!

One response to “Οι back to school αγορές από το Sinsay”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: