Γιατί τα night serums των μαλλιών είναι trend?

Ναι, δεν είναι ιδέα σου! Τα serum μαλλιών που προορίζονται για χρήση το βράδυ είναι όντως μεγάλο trend τον τελευταίο καιρό! Αναρωτιέσαι γιατί; Για πολλούς λόγους!

Για μένα ο Νο1 λόγος είναι γιατί τα μαλλιά, όπως και η επιδερμίδα, το βράδυ έχουν ανάγκη από αναδόμηση. Ένα τέτοιο λοιπόν προϊόν είναι ό,τι ακριβώς χρειάζονται για να αναζωογονηθούν, να ενδυνάμωσουν, αλλά και για να επιδιορθώσουν τις φθορές. Σαφώς πιο ενισχυμένο από ένα leave-on conditioner, ένα τέτοιο serum διεισδύει βαθιά κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ έχει ελαφριά σύνθεση που δεν βαραίνει τα μαλλιά. Τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά γίνονται πιο απαλά και λεία, ενώ μπορείς να βρεις serum που να προορίζεται περισσότερο στις ανάγκες του τριχωτού της κεφαλής, δηλαδή στην επιδερμίδα.

Night Elixir, Gliss Schwarzkopf
Penetraitt Overnight Repairing Serum, Sebastian Professional (στα κομμωτήρια).

Στη νέα σειρά φροντίδας για το τριχωτό της κεφαλής Scalp Solutions της Aveda θα βρεις τον ορό Overnight Scalp Renewal Serum, που προστατεύει από τα ορατά σημάδια πρόωρης γήρανσης του τριχωτού, ενώ ενυδατώνει και ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό του τριχωτού.

One response to “Γιατί τα night serums των μαλλιών είναι trend?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: