Ηρεμία & χαλάρωση

Ψάχνεις και εσύ να βρεις καθημερινά λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης; Join the club λοιπόν! Το καθημερινό πρόγραμμα, οι υποχρεώσεις και οι δουλειές έχουν κάνει μόνιμη κατάληψη στο μυαλό και στο σώμα μας και η πολυπόθητη ηρεμία έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση.

Σχεδόν κάθε πρωί λέω στον εαυτό μου: «σήμερα το απόγευμα μόλις τελειώσεις τη δουλειά και τις δραστηριότητες της Χριστίνας, θα χαλαρώσεις!» Και κάθε απόγευμα ή μάλλον κάθε βράδυ, καταλήγω στις 10 (στην καλύτερη των περιπτώσεων) να αναρωτιέμαι γιατί νιώθω τόσο κουρασμένη και γιατί πάλι δεν πρόλαβα λίγο να κάτσω να χαλαρώσω!

Και κάπως έτσι, όταν φτάνουν στα χέρια μου σειρές φροντίδας που δημιουργούνται με σκοπό τη δημιουργία ατμόσφαιρας χαλάρωσης και ηρεμίας πριν από τον ύπνο, η χαρά μου είναι μεγάλη, γιατί νιώθω ότι αυτά τα προϊόντα γεννήθηκαν για εμένα! Μια τέτοια λοιπόν νέα σειρά κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες από την αγαπημένη ελληνική εταιρία Κορρές! Το όνομά της είναι Relaxing Lavender και εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία που φέρει το όνομα Herbarium Lab! Στην νέα κατηγορία Herbarium Lab τα ελληνικά βότανα συναντούν την προηγμένη τεχνολογία και αναλαμβάνουν μέσα από τα προϊόντα να προσφέρουν ισορροπία στο σώμα και το πνεύμα. Πρόκειται για μία ολιστική προσέγγιση η οποία βασίζεται στη επίδραση που έχει το άρωμα στη φυσική και συναισθηματική ευεξία αξιοποιώντας παράλληλα τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων. Η πρώτη λοιπόν σειρά αυτής της κατηγορίας είναι αφιερωμένη στη λεβάντα, το εκχύλισμα της οποίας συμβάλλει στην αίσθηση ηρεμίας του σώματος και του νου ακριβώς πριν από τον ύπνο αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η σειρά KORRES Herbarium Lab Relaxing Lavender αποτελείται από 4 προϊόντα: το χαλαρωτικό Αφρόλουτρο, το Γαλάκτωμα Σώματος, το Roll-on Άρωμα Σώματος και το Senses-Calming Μist (ό,τι καλύτερο για να αρωματίσεις το υπνοδωμάτιο και το μαξιλάρι σου πριν ξαπλώσεις). Μιλάμε δηλαδή ουσιαστικά για μια βραδινή ιεροτελεστία χαλάρωσης 4 βήματων, που δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για έναν ήρεμο ύπνο.

Αν θέλεις να ανακαλύψεις και άλλες σειρές σώματος που φροντίζουν το σώμα και το νου, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά εδώ!

One response to “Ηρεμία & χαλάρωση”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: