3 νέα αρώματα που θέλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δοκιμάσεις!

Molton Brown

Μια ακόμα αρωματική συλλογή του βρετανικού οίκου Molton Brown ήρθε για να μαγέψει τις αισθήσεις και σε συνδυασμό με τη χριστουγεννιάτικη συλλογή που βρίσκεται ήδη στα καταστήματα αλλά και online μας βάζει σε μεγάλους πειρασμούς!

Το όνομά της; Rose & Dunes και πρόκειται για μια αρωματική ωδή στη μυστηριώδη ομορφιά της Αραβικής ερήμου, η οποία είναι τόσο διάσημη σε όλο τον κόσμο, ξεπερνώντας τα σύνορα της Μέσης Ανατολής. Δημιουργός της είναι ο senior perfumer, Philippe Paparella ο οποίος επέλεξε συστατικά όπως τριαντάφυλλο, πιπέρι, γεράνι, patchouli sulawesi και κεχριμπάρι.

Η αρωματική συλλογή Rose & Dunes της Molton Brown αποτελείται από eau de parfum, eau de toilete, shower gel και body lotion, ενώ μπορείς να τη βρεις εδώ!

Narciso Rodriguez

H εθιστική αρωματική οικογένεια Narciso απέκτησε ένα νέο μέλος: το eau de parfum cristal!

Πρόκειται για ένα άρωμα που αποτίει φόρο τιμής στην λαμπερή θηλυκότητα, αναδεικνύοντας το εσωτερικό φως της γυναίκας Narciso. Όπως ακριβώς και οι όψεις ενός κρυστάλλου που ακτινοβολούν φως για να αποκαλύψουν την φυσική ομορφιά του. Στα συστατικά του θα βρεις περγαμόντο, τριαντάφυλλο, λευκά λουλούδια, musk, κέδρο, κασμίρ και κεχριμπάρι.

Prada

Tο νέο άρωμα με την υπογραφή της Prada, προσκαλεί τις γυναίκες να τολμήσουν να εξερευνήσουν τις πολλαπλές διαστάσεις τους, μένοντας πάντα πιστές στον εαυτό τους. Το όνομά του Paradoxe! Γιατί; Επειδή πηγή έμπνευσής του είναι οι νέες γενιές, οι οποίες είναι οι πιο παράδοξες γενιές στην ιστορία! Όσο για το άρωμα, αυτό συνδυάζει νότες από κεχριμπάρι, μόσχο και neroli, Το μπουκάλι του είναι σχεδιασμένο με όσο το δυνατόν λιγότερο γυαλί, ενώ πρόκειται για το πρώτο refillable άρωμα του ιταλικού brand.

Όσον αφορά στην καμπάνια αυτού του νέου αρώματος, η Emma Watson είναι το πρόσωπο και η καρδιά του, ενώ σπάει το καλούπι της μούσας για να αφηγηθεί τη δική της ιστορία και για να γιορτάσει κάθε της διάσταση.

One response to “3 νέα αρώματα που θέλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δοκιμάσεις!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: