Είδα, διάβασα, ανακάλυψα, δοκίμασα, ζήλεψα

Με τον ήχο της βροχής που πέφτει αρκετά δυνατά, γράφεται αυτό το άκρως καλοκαιρινό και γεμάτο διακοπές post! Μη με παρεξηγήσετε, αγαπώ τη βροχή, ακόμα και το καλοκαίρι (για να μην πω ειδικά το καλοκαίρι)!

Απόλαυσα για μια ακόμα φορά και φωτογράφισα τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα! Ναι, δεν ήμουν, στη Σαντορίνη! Ήμουν στην Εύβοια, αλλά πιστέψτε με και εκεί τα ηλιοβασιλέματα είναι του ονείρου!

Ζάλισα άπειρες φορές τη μάνα μου και την κόρη μου εκείνο το απόγευμα με τα χρώματα που είχε ο ουρανός! Δεν σταμάτησα να τους λέω: μα κοιτάξτε τον ουράνο, τι απίθανα χρώματα που έχει! Και δεν είχα άδικο!

Χόρτασα τα απογευματινά μπάνια! Βλέπετε εκεί που πάμε λίγο πριν δύσει ο ήλιος η θάλασσα μετατρέπεται σε λίμνη και το μπάνιο είναι το κάτι άλλο εκείνες τις ώρες! Για να είμαι ειλικρινής αυτά τα απογευματινά μπάνια μου λείπουν πιο πολύ τώρα που επιστρέψαμε, παρά τα πρωινά!

Διάβασα 3 βιβλία σε 10 ημέρες! Διάβασα τρία πολύ ωραία βιβλία για τα οποία σου μιλάω στο προηγούμενο post! Θα το βρεις εδώ!

Προστάτεψα την επιδερμίδα μου από τον ήλιο και δεν την ταλαιπώρησα!

Εισέπραξα ουκ ολίγα κομπλιμέντα για το άρωμα μου και αυτό δεν ήταν άλλο από το άρωμα Bee my honey της Apivita! Αν σου αρέσουν τα φρέσκα αρώματα, δοκίμασέ το στο φαρμακείο σου!

Έφαγα σε ωραία ταβερνάκια, απαλλαγμένη από τις τύψεις και τις ενοχές! Τώρα που γύρισα απολαμβάνω, το γιαουρτάκι μου το βράδυ!

Κατάφερα με τα χίλια ζόρια να βγάλω μια φωτογραφία με το κορίτσι μου! Άτιμη εφηβεία!

Πεθύμησα όσο τίποτα άλλο αυτά τα δύο τρελοκόριτσα! Δεν μπορούσαμε να τα πάρουμε μαζί μας και μας έλειψαν τρελά!

Και τώρα που ο Αύγουστος οδεύει προς το τέλος του και ο άστατος καιρός μας βάζει σε φθινοπωρινό mood, μαζεύουμε τα κομμάτια μας, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε τους ρυθμούς της καθημερινής δουλειάς και κάνουμε σχέδια για το επόμενο ταξίδι!

One response to “Είδα, διάβασα, ανακάλυψα, δοκίμασα, ζήλεψα”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: