Γιατί αγαπάω την Παρασκευή!

Νομίζω ότι όλοι αγαπάμε λίγο περισσότερο την Παρασκευή!

Ο κοινός λόγος που έχουμε όλοι είναι γιατί φυσικά είναι η ημέρα πριν το Σαββατοκύριακο! Αυτό το Σαββατοκύριακο που το περιμένουμε όλοι πως και πως για να αποσυμπιεστούμε και για να ξεκουραστούμε! Αυτό το Σαββατοκύριακο που τελικά δεν μας φτάνει να κάνουμε όλα αυτά που θέλουμε! Για να δούμε, αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε και την αργία της Καθαράς Δευτέρας, επομένως έχουμε περισσότερες πιθανότητες για λίγη επιπλέον ξεκούραση!

Εγώ αγαπώ λίγο περισσότερο την Παρασκευή, γιατί όσο κουρασμένη και αν είμαι, όσο και αν βαριέμαι μερικές φορές, κάθε Παρασκευή πρωί πρωί θα ανέβω στα Άνω Πετράλωνα στην λαϊκή αγορά και θα αγοράσω από τους αγαπημένους μου ανθοπώληδες τα λουλούδια μου. Είναι μια ρουτίνα που ξεκίνησε με το lockdown και την οποία θέλω να συνεχίζω ακόμα και όταν θα τελειώσει η τηλεργασία και θα πρέπει να πηγαίνω στο γραφείο.

Αγαπώ την Παρασκευή γιατί το απόγευμα στις 6.05 άντε 6.10 κλείνει ο υπολογιστής της δουλειάς και μαζί του τα deadlines της Δευτέρας! Οι μύες του σώματος και το μυαλό χαλαρώνουν και λίγο αργότερα μαζί με παιδιά, σκυλιά, καφέ/σοκολάτα ανά χείρας και την κουμπάρα μου πάμε για περπάτημα και κους κους.

Η Παρασκευή μου αρέσει γιατί δεν μας νοιάζει τι ώρα θα κοιμηθούμε! Όχι ότι έχω κουράγιο για ξενύχτια, αλλά το γεγονός ότι έχω επιλογή είναι κάτι!

Την Παρασκευή την αγαπώ γιατί συνήθως έρχονται νέα βιβλία στο σπίτι! Σήμερα για παράδειγμα ήρθαν 4 νέα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο! Το Σαββατοκύριακο λοιπόν έχουμε νέο υλικό να μελετήσουμε!!

Την Παρασκευή την αγαπώ γιατί όπως και να το κάνουμε οι δείκτες της θετικής ενέργειας και της αισιοδοξίας ανεβαίνουν από μόνοι τους, όσο δύσκολα, περίεργα ή στραβά και αν πηγαίνουν τα πράγματα.
Καλό τριήμερο λοιπόν!

One response to “Γιατί αγαπάω την Παρασκευή!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: