Νέες αφίξεις!

Ο Φεβρουάριος στον κόσμο της ομορφιάς δεν είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος μήνας! Κάθε άλλο, θα έλεγα! Εν αναμονή της άνοιξης,τα νέα προϊόντα δεν είναι πολλά! Είναι λίγα αλλά ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα !

Σειρά για βαμμένα μαλλιά Chroma Absolu, Kerastase (σε επιλεγμένα κομμωτήρια)

Ιδανική για κάθε τύπο βαμμένων μαλλιών και κυρίως για τα ευαισθητοποιημένα και ταλαιπωρημένα, η νέα σειρά φροντίδας Chroma Absolu, ήρθε για να χαρίσει στο χρώμα των μαλλιών σου λάμψη και διάρκεια. Προσφέρει πλούσια θρέψη, ενισχύει σε βάθος τα μαλλιά και τα προστατεύει από τους εξωτερικούς παράγοντας που τα αποδυναμώνουν.

Η Apivita φροντίζει και αυτό το χειμώνα να έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε προκειμένου να είμαστε προστατευμένοι από τις ιώσεις! Ασπίδα προστασίας μας η πρόπολη φυσικά και τα προϊόντα της!

Όσο για την φροντίδα του προσώπου μας, οι μάσκες της Apivita είναι στις φυσικές επιλογές που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν επίσης και τα ολοκαίνουργια pads για το καθαρισμό του προσώπου, τα οποία μετά τον καθαρισμό πλένεις και χρησιμοποιείς ξανά και ξανά!

Η Neutrogena φέτος κλείνει τα 50 και συνεχίζει να μας φροντίζει έχοντας τη δύναμη της Νορβηγικής φόρμουλας, στην οποία συναντάμε τη γλυκερίνη φυσικής προέλευσης, που θρέφει σε βάθος και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Στη Neutrogena εκτός από κρέμες χεριών, θα βρείτε προϊόντα για τη φροντίδα των χειλιών, των ποδιών και για την ενυδάτωση όλου του σώματος.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: